Referate Scoala

Echilibrarea Rotorilor

Referate Scoala

Echilibrarea Rotorilor

Adaugat la data : 30.11.2010
Nume referat: Echilibrarea rotorilor
Categorie: Mecanica
Uploader: Razvan
Accesari: 6463
Marime: 114.5 Kb
Descarca Descarca

Preview Echilibrarea Rotorilor

Echilibrarea statica experimentala a rotorilor

Avand in vedere importanta si larga raspandire a echilibrarii corpurilor in rotatie, tehnologia legata de aceasta operatie este standartizata STAS 10728 – 76 iar diferitele grade de echilibrare sunt consemnate in STAS 10729 – 76 .
Echilibrarea statica se considera suficienta la rotorii ce functioneaza cu turatii mici sau la discuri la care D/b>10

Discul se aseaza pe doua prisme. Discul se rostogoleste pe prisme pana cand centrul sau de greutate ajunge in partea cea mai de jos.
Echilibrarea se realizeaza prin adaugarea pe verticala la partea superioara a unei mase suplimentare (me) la distanta (re) pentru a se produce echilibrarea statica.
...


Info: Textul de mai sus reprezinta un extras din referatul "Echilibrarea rotorilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download. In cazul in care intampini probleme la descarcare te rugam sa ne anunti
Taguri: Referate Mecanica, Referat Echilibrarea rotorilor, Echilibrarea rotorilor

Referat12.com Este locul perfect de unde iti poti strange informatii pentru un referat, proiect sau o documentare intr-un anumit domeniu. Referate din toate domeniile pentru gimnaziu, liceu si facultate, clasate pe categorii.
Catalog: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z / Alfabet-cautari: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright © 2010 - 2019 Referat12.com
Echilibrarea Rotorilor