Referate Scoala

Satul Turistic Moeciu

Referate Scoala

Satul Turistic Moeciu

Adaugat la data : 29.10.2010
Nume referat: Satul turistic moeciu
Categorie: Istorie
Uploader: Razvan
Accesari: 724
Marime: 247.5 Kb
Descarca Descarca

Preview Satul Turistic Moeciu

universitatea crestina dimitrie cantemir brasov
proiect turism international
turismul rural, ecologic si cultural
n comuna moeciu
studentaanca delia moise
coordonatorprof. univ. ana ispas
anulii, grupa 103
sectiarei
2002
turismul rural, ecologic si cultural in comuna moeciu
att in practica turistica internationala, ct si in literatura de specialitate, se constata o ndreptare a populatiei oraselor spre recreere catre mediul rural. in acelasi timp se remarca faptul ca formele de turism organizate in mari centre aglomerate, cu programe fixe, rigide, monotone, cu deplasari dintr-un mediu aglomerat in altul adeseori mai aglomerat si mai trepidant nu mai satisfac aspiratiile, motivatiile, optiunile turistilor, ale unei nsemnate parti din rndul populatiei urbane, ca urmare cautarea mediului rural pentru odihna si recreere este o tendinta generala in practica mondiala a turismului si in ultimii ani si in romnia.
treptat nsa, turismul rural a inceput sa fie privit ca o posibilitate concreta de dezvoltare a perimetrelor rurale. aceasta s-a dovedit a fi o sansa reala pentru zonele rurale defavorizate, dar si pentru toate regiunile rurale valorificarea unui bogat potential natural si cultural, descongestionarea zonelor turistice aglomerate, mbunatatirea nivelului de trai al populatiei acestor perimetre, stabilizarea fortei de munca locala prin crearea de noi locuri de munca in domeniul serviciilor, constructiilor, cresterea rapida a echipamentelor de cazare datorita cheltuielilor mici necesare dotarii lor, accesul unor categorii sociale defavorizate la aceste oferte de petrecere a concediilor, etc.
comuna moeciu prezentare generala
moeciu
comuna moec...


Info: Textul de mai sus reprezinta un extras din referatul "Satul turistic moeciu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download. In cazul in care intampini probleme la descarcare te rugam sa ne anunti
Taguri: Referate Istorie, Referat Satul turistic moeciu, Satul turistic moeciu

Referat12.com Este locul perfect de unde iti poti strange informatii pentru un referat, proiect sau o documentare intr-un anumit domeniu. Referate din toate domeniile pentru gimnaziu, liceu si facultate, clasate pe categorii.
Catalog: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z / Alfabet-cautari: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright © 2010 - 2019 Referat12.com
Satul Turistic Moeciu