Referate Scoala

Satul Turistic Bran

Referate Scoala

Satul Turistic Bran

Adaugat la data : 29.10.2010
Nume referat: Satul turistic bran
Categorie: Istorie
Uploader: Razvan
Accesari: 756
Marime: 177 Kb
Descarca Descarca

Preview Satul Turistic Bran

proiect turism international
universitatea crestina dimitrie cantemir - brasov
turismul rural, ecologic si cultural
n comuna bran
studenta adinuta mocanu
profesor ndrumatorana ispas
anulii, semestrul ii
sectiarei, zi
grupa103
2002
satul turistic bran
pe baza experientei internationale si a practicilor ntlnite in ultimii ani, in romnia sunt considerate ca favorabile dezvoltarii turismului zonele montane, litoralul si delta dunarii, iar prin actiunile desfasurate de asociatiile ce au ca obiect de activitate turismul rural si agroturismul, numarul zonelor si localitatilor rurale atrase in circuitul turistic a crescut.
dupa 1990, odata cu ntelegerea importantei turismului rural si agroturismului si corespunzator cu elaborarea unor reglementari legate de dezvoltarea acestora, primele gospodarii omologate au fost in zona moeciu bran rucar. in acest context, studierea experientei satului turistic bran este in masura sa ofere elemente de referinta pentru dezvoltarea in aceasta directie a altor localitati si pentru promovarea turismului rural pe piata internationala.
i. prezentarea generala a zonei rucar - bran
branul este poarta naturala deschisa la trecerea din transilvania in muntenia si culoarul dintre muntii bucegi si piatra craiului, nvecinndu-se cu tara brsei in nord si nord-est, la sud si sud-est cu dmbovita si valea prahovei. din punct de vedere al cadrului natural, zona se prezinta ca o depresiune nalta ntre 800 1.000 m cu orientare ne-sv ce este delimitata de valea rului barsa, muntii piatra craiului cu vrfuri de peste 2.000 m vrful omu 2239 m.
depresiunea este o platforma cu structuri de conglomerate si...


Info: Textul de mai sus reprezinta un extras din referatul "Satul turistic bran". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download. In cazul in care intampini probleme la descarcare te rugam sa ne anunti
Taguri: Referate Istorie, Referat Satul turistic bran, Satul turistic bran

Referat12.com Este locul perfect de unde iti poti strange informatii pentru un referat, proiect sau o documentare intr-un anumit domeniu. Referate din toate domeniile pentru gimnaziu, liceu si facultate, clasate pe categorii.
Catalog: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z / Alfabet-cautari: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright © 2010 - 2019 Referat12.com
Satul Turistic Bran