Referate Scoala

Marketing Politic

Referate Scoala

Marketing Politic

Adaugat la data : 02.11.2010
Nume referat: Marketing politic
Categorie: Istorie
Uploader: Razvan
Accesari: 768
Marime: 57.5 Kb
Descarca Descarca

Preview Marketing Politic

Miloacele de informare arbitrul campaniei
o campanie prezidentiala tipica incepe cu cel putin un an inainte de alegeri, iar in primele luni apar cel putin o duzina de candidadati. un alegator obisnuit va agrea politica in doze mici probabil ca va reactiona la o campanie prea indelungata ignorand majoritatea evenimentelor. mass-media insa se simt obligate sa urmareasca pe larg aceasta campanie, chiar si atunci cand numarul candidatilor si al activitatilor din campanie este cu mult mai mare decat capacitatea si dorinta de reprezentare ale presei.
daca, de exemplu sase candidati la presedentie fac campanie in iowa iintr-o anumita zi din ianuarie, nu va fi posibil ca postul local sa-i prezinte pe toti. astfel, intreaga emisiune a zilei ar trebui sa contina numai politica. in mod similar, in presa scrisa, nu fiecare candidat va beneficia de o prezentare pe prima pagina.
judecatile de valoare ale mijloacelor de informare in masa stabilesc persoanele si problemele ce vor fi prezentate, cat spatiu vor primi si in ce mod vor aparea. cu alte cuvinte, care candidat va beneficia de o prezentare de doua minute pe cbs si care va primi doar 15 secunde ce candidat va aparea pe prima pagina si care pe pagina 42
din cauza ca publicul nu se implica foarte activ in stirile despre campanie, mai ales in primele luni, preeminenta prezentarii este cruciala. acei candidati care vor avea parte de o prezentare mai ampla vor fi plasati mai bine in atentia publicului. din moment ce candidatii concureaza pentru obtinerea de fonduri si voluntari, dar si a voturilor, aceasta vizibilitate devine foarte importanta.
cine va beneficia de cea mai ampla prezentare este o chestiune aflata la totala discretie a presei. procesul de evaluare functioneaza pe parcursul campaniei pe masura ce editorii, producatorii si reporterii decid cine merita si cine nu.
acest merit este bazat in general pe mai multi facto...


Info: Textul de mai sus reprezinta un extras din referatul "Marketing politic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download. In cazul in care intampini probleme la descarcare te rugam sa ne anunti
Taguri: Referate Istorie, Referat Marketing politic, Marketing politic

Referat12.com Este locul perfect de unde iti poti strange informatii pentru un referat, proiect sau o documentare intr-un anumit domeniu. Referate din toate domeniile pentru gimnaziu, liceu si facultate, clasate pe categorii.
Catalog: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z / Alfabet-cautari: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright © 2010 - 2019 Referat12.com
Marketing Politic