Referate Scoala

Estetica Unui Magazin

Referate Scoala

Estetica Unui Magazin

Adaugat la data : 29.10.2010
Nume referat: Estetica unui magazin
Categorie: Istorie
Uploader: Razvan
Accesari: 735
Marime: 60.5 Kb
Descarca Descarca

Preview Estetica Unui Magazin

Universitatea valahia trgoviste
facultatea de stiinte economice
specializarea marketing
estetica si exprimarea
unui magazin
studenta bogdan pasc
grupa 1332
anul iii
noiembrie 2000
i. introducere
punctul de vnzare se poate defini ca fiind locul de vnzare permanent in care patrunde clientul si unde el si efectueaza cumparaturile. acesta poate fi un centru de decizie autonom comerciant independent, sau numai una din entitatile spatiale aflate in posesia unei firme comerciale, care poate sa exploateze diferite forme de organizare a activitatii de comert magazin, magazin-depozit, depozit.
magazinul este un sistem constructiv, proiectat a etala, a depozita si a vinde marfuri consumatorilor finali, respectiv clientelei sale. o asemenea definitie sugereaza necesitatea existentei unui plan general al magazinului, in care elementele sale definitorii sa ofere in mod distinctiv de organizare si functionare.
un magazin trebuie sa prezinte o imagine proprie care sa-l individualizeze fata de concurentii sai. imaginea magazinului poate fi definita ca perceptia consumatorilor asupra magazinului si atributelor sale, puse in valoare de un pachet de caracteristici amplasarea magazinului, marimea si structura asortimentului de marfuri, ambianta si organizarea interioara, mijloace promotionale, amenajarea de ansamblu.
aceste caracteristici sunt percepute sinergetic de catre clienti, ca fiind acele elemente care definesc personalitatea magazinului. ntrebati cum apreciaza personalitatea magazinului, consumatorii vor raspunde folosind termeni ca cinstit, corect, demn de ncredere, captivant, foarte interesant, etc. tot astfel descriind si facilitatile fizice oferite curatenie, usor de gasit, loc de parcare, etc.
o lista de atribute nu pot fi exhaustiva. fiecare magazin...


Info: Textul de mai sus reprezinta un extras din referatul "Estetica unui magazin". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download. In cazul in care intampini probleme la descarcare te rugam sa ne anunti
Taguri: Referate Istorie, Referat Estetica unui magazin, Estetica unui magazin

Referat12.com Este locul perfect de unde iti poti strange informatii pentru un referat, proiect sau o documentare intr-un anumit domeniu. Referate din toate domeniile pentru gimnaziu, liceu si facultate, clasate pe categorii.
Catalog: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z / Alfabet-cautari: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright © 2010 - 2019 Referat12.com
Estetica Unui Magazin