Referate Scoala

Klaus Schulze

Referate Scoala

Klaus Schulze

Adaugat la data : 25.10.2010
Nume referat: Klaus schulze
Categorie: Diverse
Uploader: Laur
Accesari: 845
Marime: 32.5 Kb
Descarca Descarca

Preview Klaus Schulze

klaus schulze
klaus schulze este unul dintre putinii pionieri ai muzicii electronice in forma ei actuala. dar el nu s-a limitat la att devenind, in timp, un nume de referinta in muzica electronica moderna, nu doar prin bazele pe care le-a pus in acest domeniu, ci si prin compozitiile sale de mai tarziu. acestea au evoluat in timp odata cu dezvoltarea tehnologica a sintetizatoarelor dar mai ales cu maturizarea lui de la un tnar plin de fantezie si ambitii la un compozitor experimentat care cunoaste tainele acestor instrumente minunate. sintetizatoarele, pe ct de greu de folosit pe att sunt de largi posibilitatile lor acustice, nct, dupa cum spunea chiar klaus schulze, nu exista sunet pe care sa nu-l poti obtine cu ajutorul lor. drumul pna la descoperirea sunetului dorit este nsa foarte lung si complicat.
nascut la berlin pe 4 august 1947, ntr-un mediu artistic familial, mama fiind balerina iar tatal sciitor, micul klaus, studiaza chitara nca de la 12 ani. primele aparitii in public au inceput din anul 1960, el cntnd la chitara electrica, chitara bas si percutie mpreuna cu diferite formatii rock. ntre anii 1968 si 1969 a activat ca baterist in formatia de muzica rock psy free. trebuie mentionat ca muzica rock de atunci nu era in forma in care o stim noi azi. era o muzica experimentala, cu multe improvizatii, mult mai aproape ca sonoritate de muzica electronica, ncadrndu-se in curentul rock-ului progresiv.
trecerea lui klaus schulze de la acest gen de muzica spre muzica electronica s-a produs in 1969, cnd a devenit membru al celebrei formatii tangerine dreams, tot ca percutionist si mpreuna cu aceasta a lansat albumul electronic meditation. dupa un an si ntemeiaza propria formatie de muzica electronica numita ash ra tempel si dupa multe concerte cu aceasta lanseaza albumul cu acelasi nume.
procesul evolutiei sale ca muzician a ...


Info: Textul de mai sus reprezinta un extras din referatul "Klaus schulze". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download. In cazul in care intampini probleme la descarcare te rugam sa ne anunti
Taguri: Referate Diverse, Referat Klaus schulze, Klaus schulze

Referat12.com Este locul perfect de unde iti poti strange informatii pentru un referat, proiect sau o documentare intr-un anumit domeniu. Referate din toate domeniile pentru gimnaziu, liceu si facultate, clasate pe categorii.
Catalog: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z / Alfabet-cautari: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright © 2010 - 2019 Referat12.com
Klaus Schulze